App Consult

App Consult bij Eddie.eu. Bellen met een medium of paragnost, maar ook online chatten, is al lang niet meer weg te denken. Zoveel mensen die gebruik hier van maken. En er echt baat bij hebben, mist je kiest voor een spirituele hulplijn die werkt met kwaliteitsmediums en paragnosten. Als bijvoorbeeld Paragnost Eddie of Paragnostenchat. Maar nu kun je ook WhatsAppen met al de mediums en paragnosten van Eddie.eu. Ga hiervoor naar de website www.app-mediums.nl.

App Consult

Om te kunnen Whatsappen met een medium dien je net zoals bij andere appgesprekken. Eerst een contact in je telefoon toe te voegen. Daarna dit contact op te zoeken in WhatsApp. Een creditpakket aanschaffen. Eén app gesprek kost € 2,50 en je bent in gesprek met een spiritueel consulent van jouw keuze. Hoe alles precies in zijn werk gaat, wordt stapsgewijs uitgelegd op app-mediums.nl. Alwaar jij ook de vertrouwde gezichten terugvindt. Die je gewend bent op de bellijn of chatlijn van Eddie.eu.

App Consult

App spiritueel consulenten staan altijd online

Waar je bij een spiritueel belconsult of chatconsult te maken kunt krijgen, dat het medium of paragnost die jij wilt spreken bezet is. Dus in gesprek. Doet dit zich niet voor bij spiritueel consulenten die Whatsapp consulenten aanbieden. Immers jij verstuurt via jouw app van Whatsapp je vragen. En al worden er door 3 klanten tegelijk vragen via app gesteld. De consulent beantwoordt deze allemaal ieder voor zich. En hoeft hiervoor niet in gesprek te staan.

WhatsApp consulenten dag en nacht bereikbaar

WhatsApp consulenten zijn dag en nacht te bereiken. Kun jij de slaap niet vatten, ben je ineens even in paniek en weet je niet wat je moet doen? Zit je ergens mee en geen zin om te bellen of te chatten. Pak dan je telefoon er bij en start een Whatsapp consult op www.app-mediums.nl.

  • Zorg dat je altijd een paar app credits op voorraad hebt. Die je hebt aangeschaft op www.app-mediums.nl
  • Ga naar de website app-mediums.nl
  • Klik een online consulent aan
  • Dan verschijnt in je Whatsapp vanzelf een zin
  • Voeg hier jouw vraag aan toe
  • Verzenden

Binnen de kortste keren heb jij jouw vraag beantwoord en kun jij weer door! Een WhatsApp versturen kan altijd en overal. Waar jij ook bent. Misschien op reis, in de trein, onderweg naar je werk. In bed en niet kunnen slapen. Jij kunt een vraag stellen aan de app mediums en paragnosten. Wereldwijde bereikbaarheid. De credits om mee te bellen bij Eddie.eu zijn niet te gebruiken om mee te appen. Dat kan alleen met credits van www.app-mediums.nl.